Howea Forsteriana: Kentia Palm Care

Howea Forsteriana: Kentia Palm Care

De Caroline Mierzejewski

Căutați să creați o oază tropicală în sufrageria dvs. sau să vă mutați un colț al terasei dvs.? Palma Kentia ( Howea forsteriana ) este o alegere populară între decoratorii de interior, deoarece este foarte potrivită pentru cultivarea containerelor. Acest palmier elegant face foarte bine în interior, deoarece este extrem de durabil și este în creștere lentă.

Palmul Kentia este nativ al insulei Lord Howe (în largul coastei australiene de est), unde se poate ajunge la o înălțime impresionantă de 60 de picioare. Pentru creșterea în interiorul containerului, înălțimile pot cădea oriunde între 5 și 12 picioare. Kentias are trunchiuri drepte și frunze înalte, frunze verzi, cu frunze verzi (cunoscute și ca frunze).

Generalități Kentia Palm Care

Ca și în cazul altor plante de interior, îngrijirea palmei Kentia necesită udarea corectă și nivelurile de iluminare pentru o viață lungă. Din fericire, deoarece palma Kentia este atât de iertătoare, va tolera condiții de lumină scăzută și umiditate scăzută, precum și praf, căldură și neglijență generală.

Plantați Kentia în amestec rapid de drenare, preferabil pe partea de nisip. Găsiți o zonă din locuința dvs. care primește o lumină indirectă printr-o fereastră; nu trebuie neapărat să fie un loc extrem de luminos.

Apa Kentias numai atunci când centimetrul de sus începe să se usuce. Suprafața de udare poate duce la putrezirea rădăcinii, dacă amestecul de sol nu se scurge suficient de repede.

Îngrijirea pentru dăunători Kentia și alte probleme

Bolile plantelor sunt rareori o problemă cu palmele cultivate în interior. Udarea sub și peste, împreună cu insectele și acarienii, sunt, de obicei, problemele principale ale acestor plante. Există un cuplu de insecte la scară mică care atacă palmele: moluștele și acarienii. Uleiul de Neem poate fi folosit pentru a descuraja dăunătorii să se hrănească pe palma dvs. Kentia. Uleiul de neem este presat de fructele și semințele lui Neem ( Azadirachta indica ), un copac veșnic, indigen în India.

Frunzele Kentia trebuie să fie sănătoase și verde închis. Fertilizarea excesivă poate determina ca vârful frunzelor inferioare să devină maro și să moară. Browning de frunze poate fi, de asemenea, cauzate de aer uscat și / sau lipsa de apă. Asigurați-vă că ați umplut palma dvs. Kentia cu o sticlă de apă atât de des pentru a asigura o anumită umiditate și pentru a îndepărta orice formare de praf.

Portbagajul palmei Kentia ar trebui să fie puternic și robust. Dacă observați orice despicare sau neuniformitate, verificați dacă există degradări, deoarece acesta este principalul motiv pentru care trunchiul se poate împărți. Prea multă descompunere sau despicare indică o palmă moartă. Palmele, în general, necesită o tăiere minimă. Piciorul Kentia ( Howea forsteriana ) va fi un plus de bun venit pentru casa ta, creând o atmosferă tropicală relaxantă.

În general, tăierea poate provoca daune ireversibile trunchiului. Natura ușoară a îngrijirii palmierilor Kentia îl face o alegere perfectă pentru un novice.

Howea Forsteriana: Kentia Palm Care

Video: Care And Maintenance (The Kentia Palm)

Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: